Sierbestrating Etten-Leur

In uw zoektocht naar sierbestrating Etten-Leur bent u op deze pagina uitgekomen. Op zich niet vreemd, wij zijn een allround hoveniersbedrijf  dat werkzaam is in de regio Etten-Leur, u kunt ook bij ons terecht voor werkzaamheden in uw tuin. Zowel voor de sierbestrating als voor de omliggende tuinwerkzaamheden.

Toelichting sierbestrating regio Etten-Leur

Om u een beeld te geven van onze uitgebreide dienstverlening volgt onderstaand een opsomming. U kunt bij ons terecht voor:

  • Bestraten van uw oprit;
  • Ontwerp en sierbestrating;
  • Verwijderen en afvoeren van oude bestrating;
  • Bestraten van uw tuin;
  • Graafwerkzaamheden en levering van grond en zand;
  • Hovenierswerkzaamheden, zowel tuinaanleg als tuinonderhoud.

Daarnaast denken wij graag met u mee en adviseren wij u over de mogelijkheden, zodat er een tuinontwerp wordt gecreëerd waar u volledig achter staat. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp, gaan wij direct aan de slag met de aanleg van uw tuin. Uiteraard bent u verzekerd van een nauwkeurig resultaat dat volledig aan uw wensen voldoet.

Bekijk eens impressies van onze eerdere sierbestrating projecten die wij hebben verzorgd in de regio Etten-Leur.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden en kosten voor bijvoorbeeld het bestraten van uw oprit of tuin, vult u dan eens het contactformulier in. Bellen kan natuurlijk ook op nummer 0165 – 31 40 11. Ook kunt u een e-mail verzenden naar marcel@vanoorschothoveniers.nl.

Neem contact op

Wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: