Tuinaanleg

De start van het tuinaanleg proces begint met een vrijblijvend gesprek op locatie, uw tuin. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen, eisen en ideeën. Ook komen onderwerpen als functionaliteit van de indeling, materiaal keuze en de hoeveelheid werk die de tuin met zich meebrengt aan bod.

Bekijk hieronder een aantal van door ons verzorgde projecten op het gebied van tuinaanleg. Deze en andere voorbeelden vindt u op de pagina “Impressies“.

Genieten van een mooie tuin? Wij leggen uw tuin aan.

We proberen, door het stellen van gerichte vragen, er achter te komen hoe u, uw tuin voor zich ziet. Vervolgens gaan we, met de praktische en vaktechnische omstandigheden, een passend plan maken. Dat kan dus resulteren in een nieuw aan te leggen tuin, maar ook in een gedeeltelijke aanleg of een tuinrenovatie.

Nadat er een plan van aanpak is, komt hierop een vervolg. Dit kan in de vorm van een offerte, maar het kan ook zijn dat er een tuinontwerp gemaakt wordt. Dit alles afhankelijk van uw wensen en de aard van het werk.

Meer informatie over tuinaanleg of een vrijblijvende offerte?

Bent u benieuwd naar onze ideeën voor uw tuin of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op! Dit kan via ons contactformulier, of door te bellen met nummer 0165 – 31 40 11.

Neem contact op

Wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: