Tuinonderhoud in de regio Roosendaal

Tuinonderhoud in Roosendaal en omgeving? Hoveniersbedrijf M. van Oorschot! Goed tuinonderhoud en de juiste bemesting zorgen er voor dat uw tuin in conditie blijft, waardoor u optimaal kunt blijven genieten van uw tuin.

Of het nu gaat om een strakke beukenhaag, een Buxuswolk of een bloeiende Hortensia. Van Oorschot hoveniers kan het totale tuinonderhoud voor u verzorgen, maar u kunt het tuinonderhoud ook gedeeltelijk zelf doen en het specialistische tuinwerk aan onze hoveniers overlaten. Hierbij valt te denken aan:

  • het onkruidvrij houden van de beplanting;
  • het snoeien van hagen;
  • het snoeien van heesters, vaste planten, rozen en klimmers;
  • het snoeien van bomen;
  • gazon onderhoud, zoals maaien, kanten steken, verticuteren, bemesten en onkruidgestrijding;
  • het mos- en onkruidvrij houden van de bestrating;
  • en nog veel meer.

Ook kunnen wij u adviseren over problemen in uw tuin in Roosendaal of in de beplanting. we kunnen een onderhoudsplan voor u opstellen, als leidraad voor het onderhoud. Wij hanteren het tuinonderhoud een hoge kwaliteitsnorm door kennis en vakmanschap te combineren en door het gebruik van verantwoorde producten.

Uitgangspunten bij tuinonderhoud in Roosendaal

Uitgangspunten bij ons tuinonderhoud zijn: vakkundige uitvoering, heldere communicatie en één aanspreekpunt voor de klant. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van het tuinonderhoud, van een jaarrond onderhoudscontract tot een éénmalige onderhoudsbeurt. Wij zijn u graag van dienst voor uw tuinonderhoud in de regio Roosendaal.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Voor tuinonderhoud Roosendaal bent u van harte welkom bij Hoveniersbedrijf M. van Oorschot. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, of door te bellen met nummer 0165 – 31 40 11.

Neem contact op

Wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: