Tuinonderhoud

Wat mooi is, moet mooi blijven!

Na oplevering van uw aangelegde tuin kunt u het roer overnemen. Maar u kunt ook gebruik blijven maken van de expertise en mankracht van Hoveniersbedrijf M. van Oorschot. Van borderonderhoud tot de verzorging van bomen als gecertificeerd boomverzorger.

Dankzij de grote flexibiliteit in tuinonderhoudscontracten zijn al uw wensen mogelijk. Een mooi voorbeeld is de variabele looptijd van de contracten. Een of twee jaar of direct vastleggen voor de komende vijf jaar?

Daarnaast kunt u de opdracht geven in de vorm van taken danwel uren. Bij taken geeft u vooral aan wat u zelf niet wilt doen; bij uren bepaalt u hoeveel tijd u ons in gaat zetten, zodat u zelf het budget kunt bepalen.

tuinonderhoud

Ook is het mogelijk om het onderhoud aan ons uit te besteden op contractbasis hierin zijn diverse varianten mogelijk, te weten:
 

Tuinonderhoud op offertebasis

Na het inventariseren van uw wensen, wordt er een passende offerte gemaakt voor het onderhoud van uw (bedrijfs)tuin.
 

Tuinonderhoud als kwartaal abonnement

Wij zijn 4 maal per jaar in de tuin om zo in ieder seizoen de tuin het best in zijn onderhoud te voorzien. Van het snoeien van de hagen in de zomer tot het bemesten van de tuin in de winter; uiteraard zoals u het graag invult. 

Tuinonderhoud als voor- en najaarsabonnement

Hierbij plegen we in het voor- en najaar volledig onderhoud. Van bijvoorbeeld het snoeien van de bomen tot het scheuren van de vaste planten. Elke beplantingsgroep krijgt het benodigde onderhoud.
 

Tuinonderhoud op afspraak

Natuurlijk is het ook mogelijk telefonisch of via onderstaande link een afspraak te maken voor het onderhoud. In overleg met u zullen wij het onderhoud inplannen.

U zegt het maar!

PROJECT

Tuinontwerp vriendelijke achtertuin

Ga naar project
Bekijk alle projecten >

uw eisen en wensen!

Benieuwd naar onze ideeën?

Neem contact op