Tuinonderhoud: wat mooi is, moet mooi blijven!

Na oplevering van uw aangelegde tuin kunt u het roer overnemen met betrekking tot het tuinonderhoud. Maar u kunt ook gebruik blijven maken van de expertise en mankracht van Hoveniersbedrijf M. van Oorschot. Van borderonderhoud tot de verzorging van bomen als gecertificeerd boomverzorger.

Bekijk hieronder een aantal van door ons gerealiseerde projecten op het gebied van tuinonderhoud. Deze en andere voorbeelden vindt u op de pagina “Impressies“.

Mogelijkheden voor tuinonderhoud

Dankzij de grote flexibiliteit in tuinonderhoudscontracten zijn al uw wensen mogelijk. Een mooi voorbeeld is de variabele looptijd van de contracten, zoals een onderhoudscontract voor één jaar, of misschien voor twee jaar, of misschien wel voor vijf jaar?

Ook is het mogelijk om het onderhoud aan ons uit te besteden op contractbasis hierin zijn diverse varianten mogelijk, te weten:

 • Tuinonderhoud op offertebasis
  Na het inventariseren van uw wensen wordt er een passende offerte gemaakt voor het onderhoud van uw (bedrijfs)tuin.

 • Tuinonderhoud als kwartaal abonnement
  Wij zijn 4 maal per jaar in de tuin om zo in ieder seizoen de tuin het best in zijn onderhoud te voorzien. Van het snoeien van de hagen in de zomer tot het bemesten van de tuin in de winter; uiteraard zoals u het graag invult.

 • Tuinonderhoud als voor- en najaarsabonnement
  Hierbij plegen we in het voor- en najaar volledig onderhoud. Van bijvoorbeeld het snoeien van de bomen tot het scheuren van de vaste planten. Elke beplantingsgroep krijgt het benodigde onderhoud.

 • Tuinonderhoud op afspraak
  Natuurlijk is het ook mogelijk telefonisch of via onderstaande link een afspraak te maken voor het onderhoud. In overleg met u zullen wij het onderhoud inplannen.

U kunt ook kiezen om een opdracht te geven in de vorm van taken dan wel uren:

 • Taken
  Bij taken geeft u vooral aan wat u door ons wilt laten doen omdat u er zelf geen tijd voor heeft, of niet kunt doen, of misschien er gewoon geen zin in heeft.

 • Uren
  Bij uren bepaalt u zelf hoe lang u ons wilt inzetten aan de hand van uw budget.

Vanzelfsprekend zullen wij vantevoren een inschatting maken van de prijs en/of uren.

U zegt het maar!

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het tuinonderhoud of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op! Dit kan via ons contactformulier of door te bellen met nummer 0165 – 31 40 11.

Neem contact op

Wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: