Tuinman in de regio Breda

Zoekt u een ervaren tuinman in omgeving Breda? Kiest u dan voor Hoveniersbedrijf M. van Oorschot. Dankzij de grote flexibiliteit in tuinonderhoudscontracten zijn al uw wensen bij ons mogelijk. Een mooi voorbeeld van onze mogelijkheden is de variabele looptijd van de tuinonderhoudscontracten. Neem direct contact op als u meer wilt weten!

Mogelijkheden van tuinman Breda

Als u zoekt naar een tuinman in de regio Breda, kunt u bij Hoveniersbedrijf M. van Oorschot kiezen uit een takencontract of een urencontract. Bij een takencontract kunt u aangeven wat u zelf niet wilt doen. Bij een urencontract kunt u bepalen hoeveel tijd u ons in gaat zetten. Op deze manier kunt u zelf het budget bepalen. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om het onderhoud aan ons uit te besteden op contractbasis. Hierbij zijn ook diverse varianten mogelijk.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvend oriënterend gesprek met een tuinman in de regio Breda? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met Hoveniersbedrijf M. van Oorschot. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0165 – 31 40 11. Stuurt u liever een e-mail? Mailt u dan uw vraag naar marcel@vanoorschothoveniers.nl of maak gebruik van het contactformulier op deze pagina. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Bent u nieuwsgierig en wilt u graag voorbeelden zien? Bekijkt u dan de foto’s van ons tuinonderhoud.

Neem contact op

Wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: