Tuinontwerp

Een mooie tuin begint met een goed idee.

Wilt u uw bestaande tuin renoveren, herinrichten of een volledig nieuwe tuinaanleg?

Wij realiseren een tuinontwerp vanuit een heldere visie en vertalen uw wensen naar een eigentijds ontwerp in 3 stappen!

Stap 1 Intakegesprek
Middels een vrijblijvend oriëntatiegesprek kunt u kennis maken met ons bedrijf en ons uw ideeën en plannen voorleggen. Dit wordt ter plaatse bij u thuis gedaan zodat we de tuin direct kunnen bekijken en eventueel inmeten.  Tevens wordt er een prijs afgesproken voor de te ontwerpen tuin.

Stap 2  Tuinontwerp
Op creatieve wijze vertaalt de ontwerper uw wensen en eisen in een uniek en compleet tuinontwerp. Bijvoorbeeld klassiek, modern, onderhoudsvriendelijk, romantisch, landelijk… Dit wordt uitvoerig toegelicht en besproken. Hieraan gekoppeld worden er, indien gewenst, een beplantingsplan, materialenplan, matenplan en eventuele detailtekeningen gemaakt.

Stap 3 Offerte / Planning
Indien alle tekeningen voor u naar wens zijn, maken we aan de hand hiervan de offerte. Deze is duidelijk en uitvoerig gespecificeerd zodat alles transparant is. Na eventuele aanpassingen en een akkoord wordt het werk ingepland. Gedurende het gehele proces, van oriëntatiegesprek tot oplevering, wordt er veelvuldig overleg gepleegd met de opdrachtgever zodat er uiteindelijk een tuinontwerp en werkwijze ontstaat waar deze zich in kan vinden.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

 

Video presentatie

Laat u inspireren en overtuigen door het werk van de vakman! Wilt u nog meer ideeën opdoen, neem dan contact op.

PROJECT

Tuinontwerp vriendelijke achtertuin

Ga naar project
Bekijk alle projecten >

uw eisen en wensen!

Benieuwd naar onze ideeën?

Neem contact op