Zakelijk groenonderhoud

Een goed verzorgd buitenterrein zegt (zakelijk gezien) veel over de kwaliteit en uitstraling van uw bedrijf. Om deze verzorgde uitstraling te garanderen hebben wij diverse mogelijkheden in onderhoudscontracten. Tevens zullen we adviseren in onderdelen als: veiligheid, representativiteit, gebruiksmogelijkheden, levensduur, investerings- en onderhoudskosten.

Bekijk hieronder een aantal van door ons gerealiseerde projecten op het gebied van tuinonderhoud. Deze en andere voorbeelden vindt u op de pagina โ€œImpressiesโ€œ.

Onderhoud aan uw bestrating

Zijn uw paden of is het terras verzakt? Is uw bestrating toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Wij verzorgen voor u deze herstel- en schoonmaakwerkzaamheden. Ook voor het blad- en sneeuwvrij houden van het bedrijfsterrein, kunt u bij ons terecht.

Interesse in een zakelijk onderhoudspakket

Wilt u het hele jaar verzekerd zijn van een goed onderhouden bedrijfsterrein? Van Oorschot Hoveniers levert een onderhoudspakket specifiek afgestemd op uw wensen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op! Dit kan via ons contactformulier, of door te bellen met nummer 0165 โ€“ 31 40 11.

Neem contact op

Wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: