Particulier

Juist als particulier bent u welkom bij Van Oorschot Hoveniers.

Een mooie en sfeervolle tuin?

Een sfeervolle tuin met planten die in bloei staan, daar wilt u van genieten. Echter voordat het zo ver is, moeten er heel wat gebeuren. Tuinontwerp, tuinaanleg, maar ook snoeien, gras maaien en het onkruid de tuin uit; het kost allemaal tijd en energie en vereist kennis. En dat heeft niet iedereen. Uiteraard bent u voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud bij Van Oorschot Hoveniers aan het goede adres. Neem vrijblijvend contact op.

Onderhoud van uw tuin uitbesteden

Het onderhoud van uw tuin moet u niet onderschatten. Als u niet precies weet welke werkzaamheden wanneer plaats moeten vinden, doet u uw tuin tekort. Hierdoor is optimaal genieten van uw tuin niet mogelijk. Dat is jammer, zeker omdat u, bij zonnig weer, natuurlijk graag in uw tuin zit.

Er zijn veel particulieren die het onderhoud om die reden uitbesteden aan Van Oorschot Hoveniers. Hoe het ook zij, onze hoveniers maken graag vuile handen, zodat u de handen vrij houdt voor andere activiteiten.

Tuinonderhoud in allerlei vormen

Elke tuin is uniek en vergt zorgvuldig onderhoud. Van Oorschot hoveniers biedt verschillende vormen van tuinonderhoud aan. Hieronder sommen we er enkele op:

Tuinonderhoud op offertebasis.

In overleg met u stellen we graag een onderhoudspakket samen, zodat u precies weet wanneer en hoe vaak het tuinonderhoud plaatsvindt. Als u wilt, kunt u natuurlijk vrijblijvend een afspraak maken om uw vragen en wensen te bespreken. Op basis daarvan kunnen we ook een goede inschatting maken van de kosten van het tuinonderhoud. Neem gerust contact op!

Tuinonderhoud als kwartaal abonnement

Wij zijn 4 maal per jaar in de tuin om zo in ieder seizoen de tuin het best in zijn onderhoud te voorzien. Van het snoeien van de hagen in de zomer tot het bemesten van de tuin in de winter; uiteraard zoals u het graag invult.

Tuinonderhoud als voor- en najaarsabonnement

Hierbij plegen we in het voor- en najaar volledig onderhoud. Van bijvoorbeeld het snoeien van de bomen tot het scheuren van de vaste planten. Elke beplantingsgroep krijgt het benodigde onderhoud.

Tuinonderhoud op afspraak

Natuurlijk is het ook mogelijk telefonisch of via onderstaande link een afspraak te maken voor het onderhoud. In overleg met u zullen wij het onderhoud inplannen.

Particulier? Welkom bij Van Oorschot Hoveniers

PROJECT

Tuinontwerp vriendelijke achtertuin

Ga naar project
Bekijk alle projecten >

Uw wensen en eisen zijn ons uitgangspunt

Benieuwd naar onze ideeën?

Neem contact op